+358 40 913 8637

Coaching Language Oy

MITÄ:

Välittömiä tuloksia ammattitaitoisella ja dynaamisella valmennuksella

Oikolukua yrityksellenne

Coaching Language vastaa kaikkiin liike-elämän englanninkielen tarpeisiinne. Tiimillämme on kokemusta monenlaisista liike-elämään liittyvistä makrotason teemoista ja mikrotason taidoista.

Suunnittelemme jokaisen valmennustapaamisen perustuen monipuoliseen analyysiin, jonka teemme asiakkaan tarpeista ja toiveista.

Lähetämme teille yksityiskohtaisen selvityksen osaamisestamme, kun otatte meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella.

 

MILLOIN:

Tarvitsetteko säännöllisiä viikkotapaamisia, tai voisitteko hyötyä intensiivikurssista tai jopa päivän tai kahden seminaarista? Coaching Language voi antaa yksityisopetusta, tai voimme työskennellä pareittain tai ryhmissä. Aikanne on arvokasta – olettehan kiireisiä ammattilaisia. Suunnittelemme kanssanne juuri teille sopivaksi räätälöidyn valmennusaikataulun.

 

MISSÄ:

Sopeudumme jatkuvasti asiakkaiden tarpeisiin

Valmennustapaamiset voidaan sopia joustavasti ja sellaiseen paikkaan, joka teille parhaiten sopii. Kun oppimisprosessi sidotaan osaksi tosielämää ja voidaan helposti suhteuttaa työhön, oppimisen edut nähdään selvemmin.

 

MITEN:

Henkilökohtainen sitoutuminen

Tavoitatte meidät parhaiten sähköpostilla: jayde.friman@coachinglanguage.fi tai justin.palframan@coachinglanguage.fi tai soittamalla numeroon +358 40 913 8637.

Kerromme, kuinka voit uppoutua kanssamme vieraiden kielten ja kulttuurien maailmaan sekä parantaa itsevarmuuttasi ja luottamustasi kielitaitoosi. Vastaamme tarpeisiisi myös oikolukutehtävissä ja valmennamme lapsiasi kokeisiin. Ennen muuta autamme sinua uskomaan kielitaitoosi ja poistamme pelkosi puhua vieraita kieliä.

Yhdessä saamme tuloksia aikaan!