+358 40 913 8637

Coaching Language AB

VAD:

Omedelbara resultat genom professionell och dynamisk handledning

Korrekturläsning för ditt företag

Coaching Language kan tillgodose alla dina behov kring affärsengelska. Vårt team har erfarenhet av att arbeta med flertalet affärsrelaterade teman på makronivå samt  färdigheter på mikronivå. Vi baserar varje lektion/arbetspass på en noggrann analys av behov och önskemål hos varje enskild kund.
Skicka e-post till oss eller ring oss, så ger vi dig en detaljerad bild av våra färdigheter.

NÄR:

Behöver du kontinuerliga lektioner varje vecka? Föredrar du kanske en intensivkurs, eller tillgodoses dina behov bäst av en seminariedag eller två? Coaching Language kan arbeta med enskilda elever, med par eller grupper. Vi förstår att din tid är värdefull. Oavsett vilka dina behov är så möter vi dem och gör tillsammans upp ett skräddarsytt och praktiskt handledningsschema just för dig.

VAR:

Vi anpassar oss kontinuerligt till våra kunders behov.

Handledningssessioner kan hållas flexibelt och var helst som passar dig. Om inlärningssituationen upplevs ha en hög verklighetsförankring och lätt kan knytas an till arbetet, blir resultatet synligare.


HUR:

Personligt engagemang

Du når oss genom att skicka e-post till: jayde.friman@coachinglanguage.fi eller justin.palframan@cochinglanguage.fi eller genom att ringa +358 40 913 8637.
Kontakta oss för att ta reda på hur du kan fördjupa dig i världen av främmande språk och kultur samt hur du kan få större tilltro till din språkliga förmåga. Vi löser dina problem kring korrekturläsning, förbereder dina barn för prov, samt hjälper dig att övervinna dina hämningar och rädslor för att tala ett främmande språk.

Tillsammans når vi goda resultat!